AIBC Media

AIBC Media

AIBC Media julkaisee ja jakelee kirjoja Agape International Baptist Churchin toimesta.

Ensimmäinen kirja julkaistaan elokuussa 2018. Kirja on Mark Deverin What is a Healthy Church -kirjan suomennos: Millainen on terve seurakunta?

Millainen on terve seurakunta poster

MILLAINEN ON TERVE SEURAKUNTA?

15 €

Julkaisupäivä: 3. elokuuta 2018
Alkuperäinen teos: What is a Healthy Church?
Pehmeäkantinen: 151 sivua
Kieli: Suomi
Julkaisija: Agape kansainvälinen seurakuntayhdistys ry
Mistä kirjan voi ostaa? Five Solas Reformation -konferensissa tai olemassa meihin yhteydessä sähköpostitse: info@agapechurch.fi

MILLAINEN ON IHANNESEURAKUNTA JA MISTÄ SEN TUNNISTAA?

Miten ihanneseurakunta eroaa toisista seurakunnista? Miten sen toiminta eroaa muista, varsinkin yhteiskunnassa? Harva meistä tietää, miten näihin kysymyksiin tulisi vastata, vaikka meillä saattaa olla aavistus. Tämän kirjan luettuasi, sinulla on parempi vastaus.

Kirjoittaja Mark Dever pyrkii auttamaan uskovia tunnistamaan terveen seurakunnan ominaispiirteet, joita ovat muun muassa selittävä saarnaaminen, raamatullinen oppi ja evankeliumin oikea ymmärtäminen. Dever myös haastaa meidät kehittämään näitä tunnusmerkkejä omissa seurakunnissamme. Seuraamalla Uuden testamentin kirjoittajien esimerkkiä ja osoittamalla sanansa seurakunnan jäsenille, pastoreista tavallisiin penkinkuluttajiin, Dever haastaa kaikki uskovat tekemään oman osuutensa paikallisen seurakunnan ylläpitämiseen. Terveen seurakunnan merkit -kirja tarjoaa ajattomia totuuksia ja käytännöllisiä periaatteita, kuinka toteuttaa Jumalan meille antamat roolit Kristuksen ruumiin hyväksi.